Salut, eu sunt Alex, incantat de cunostinta!
Sunt fotograf, dar avand in vedere ca cititi aceste randuri, probabil ca stiti deja acest lucru. Imi plac oamenii plini de viata care stiu sa pretuiasca fiecare clipa. Imi plac apusurile, roua diminetii, jazzul si rock’n’roll-ul, gatitul si turele cu bicicleta prin padure. Imi plac culorile puternice, verdele crud de primavara si diversitatea galbenului de toamna tarzie.
Fac fotografie incepand cu 2006, dar odata cu trecerea timpului am invatat sa pretuiesc momentele intime, emotia si micile detalii care spun povestea voastra. Daca v-a facut placere sa priviti fotografiile mele si doriti sa colaboram, lasati-mi un mesaj la sectiunea de contact si haideti sa ne cunoastem la o cafea. Sunt convins ca putem crea povesti minunate impreuna!
P.S. Eu fac doar fotografie, drept urmare, daca doriti si servicii de videografie, am rugamintea sa luati legatura cu un videograf. In cazul in care nu cunoasteti, va pot recomanda cu mare drag, trebuie doar sa ma intrebati.🙂This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.